18 Ekim 2007 Perşembe

HeDiYeLeR


Iste budur...

Dogum günleri bazilari icin normal bir günden ibarettir, bazilari icinse unutulmamasi gereken özel günlerdir.
Bazilarina dogum günü hediyesi almakta zorlanirsin, bazilarina da ne alacagini hemen bilirsin. Hediye her zaman alinan en pahali sey demek degildir.
Yanda görmüs oldugunuz dogum günü hediyesi de bazilarina ne alacagini bildiklerimizdendi... Yani arkadasimiz Sarah´nin dogum gününde ona verdigimiz bir hediye... Arkadasimizin cikolata ve kek hastasi oldugunu bildigimiz icin hic tereddüt etmeden hediye olarak rengarenk ambalanjlarda olan cesitli cikolatalardan aldik. Bir genisce bir tabagin icerisine gül desenli cok güzel bir pecete serip üzerine almis oldugumuz keki yerlestirdik. Bu keki de kenarda kalan bos yerlerden baslayarak cikolatalarla donattik, o kadar cikolata almisizki kekin üstü kapandi böylece de ona süpriz bir yas günü keki :)) olmus oldu.... En son islem olarakta dogum günü kartini yazip süsledikten sonra hediyeyi organize eden arkadaslar olarak üc tane canli cicek koyduk cikolatalarin aralarina... Böylelikle dogum günü partisinin en renkli, en sekerli, en tatli dogum günü hediyesini arkadasimiza vermis olduk... Ona afiyet olsun.... :)))

2 yorum:

Zeynep dedi ki...

Çook güzel olmuş. Harika bir fikir! Ben de yeğenimin doğumgününde bunun tokalı versiyonunu yapmıştım. O tokayı sevdiği için. Ama çikolata tadında olmadı tabiki.

NaZLI GüNLüK dedi ki...

sagol canim, senin kreyasyonlarinin yaninda ufacik bisey kalir...Harika fikirler senden cikar...Baksana toka versiyonu cok enteresan bisey olmustur ya, bende de su siralar kelebek meraki var ya, her cesit kelebek toka..:)) bak bu da güzel bir konu olur, tamam tez yok kelebek tokalarimi cekip burda yayinlicam...Cikolata hediyemiz hem sIktI, hem de tatli, keyifle tatlarina baktik, fakat fani bir hediye gecici yani :D